Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kvam Legesenter
Går til en annen gynekolog neste gang
Lege: Gunnar Berland SkrevetJeg er selv helsepersonell.
Opplever Berland som litt for direkte og humoristisk om temaer som kanskje ikke alle er komfortable med, eller opplever som privat. Han har også etter min mening et litt konservativt syn på kvinners helse og sexliv.
Rutinert ift. gynekologiske undersøkelser og prosedyrer.
Hygienen kunne ha vært bedre. Ved første konsultasjon lå det igjen blodig tørkepapir etter forrige pasient og papiret i gyn.-stolen var ikke skiftet ut. Under andre konsultasjon kom han med en kommentar om at "jeg får bruke denne hånden som jeg har hanske på, det ser litt proffere ut".
Utrolig flink lege.
Lege: Gunnar Berland SkrevetHar hatt Breland som fastlege i snart 6 år nå og er kjempe fornøyd med han. Utrolig dyktig i sitt felt og man føler seg trygg på han. Er i tillegg gynekolog som er veldig beleilig for oss damer. Har i tillegg vart heldig og kommet inn kjapt til han når jeg hadde behov. Tar en på alvor og skjekker gjerne en ekstra gang.
Arrogant og frekk
Lege: Tilde Camilla Svela SkrevetHelt utrolig dårlig til å sette seg inn i hvordan det er å leve med smerter. Hun tror rett og slett ikke på deg og hun nekter så å sende deg videre til utredning.
Når man prøver å ta opp problemet blir hun sur, arrogant og direkte frekk.
Min beste fastlege
Lege: Tilde Camilla Svela SkrevetHun er en dyktig og hyggelig fastlege som er omsorgsfull, høffelig, og alltid blid. Hun er alltid hyggelig og spør om jeg har det bra og hva jeg gjør på fortiden. Hun er flink til å forklare å vise hvis det er noe jeg lurer på eller ikke forstår. Hun er den perfekte fastlegen for meg.
Ikkje nøgd.
Lege: Oddrun Synnøve Vingen SkrevetOddrun er lett å prate med, men svikter i oppfølging. Har "rota vekk" fleire av mine blodprøvar, og svarer ikkje på utallige henvendelsar om kva som har skjedd med prøvane. Lett å få time, mener alltid forsinka, og ein må sitte lenge på venterommet. Tar lett på ting, og snakker seg vekk. Anbefalas ikkje vidare til andre.