Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kvam Legesenter
Beste fastlegen i Molde!
Lege: Oddrun Synnøve Vingen SkrevetEndelig, etter mange års leiting, fikk jeg en engasjert og empatisk fastlege som lytta og forsto. Følger opp alle henvendelser. Og beroliger ved behov. Superfornøyd, nå føler jeg meg 💯 % trygg.
Best doctor
Lege: Oddrun Synnøve Vingen SkrevetDoctor Oddrun Vingen is our doctor for a many years. She is a great person and know her job very well. She helps us a lot and always give a good advise, never wrong with diagnosis and medicine.
Beste legen man kan få!
Lege: Pål Thomas Kjeldahl Høstmælingen SkrevetBeste legen jeg noen gang har hatt og man er heldig viss man får han. Desverre måtte jeg flytte og bytte lege.
Ekstremt flink i sitt fagfelt og er kjempe flink og virker genuint interessert i å hjelpe sine pasienter. Følger godt opp med sine pasienter. Er ekstremt hyggelig.
Veldig fornøyd
Lege: Tilde Camilla Svela SkrevetEr den beste legen jeg har hatt. Følger alltid opp. Virker veldig interessert i hvordan det går med meg. Men litt vanskelig å få tak i. Tror hun har for mye å gjøre.
Trygg, kunnskapsrik og flink
Lege: Gunnar Berland SkrevetRolig, snill og flink. Kjente ingen smerter og god sans for humor som også hjalp med tryggheten. Vil anbefale alle jeg kjenner å komme hit. Informerte godt, forklarer godt og virker trygg på arbeidsoppgavene sine.