Kvam Legesenter

Mekveien 13A 6411 Molde

Siste vurderinger av behandlere ved Kvam Legesenter

God kommunikasjon, humor og kunnskap

Lege: Gunnar Berland Skrevet

Berland utstråler trygghet og kunnskap i sin væremåte og i sin kommunikasjon. Han gir gode og fornuftige forklaringer på avgjørelser han vil gjøre, sammen med meg som pasient. Jeg forlater aldri kontoret hans med en følelse av uforettet sak. Han jobber nok veldig mye, som så mange andre fastleger, men uten å uttrykke hastverk overfor meg som pasient. Håper han fortsetter som fastlege/gynekolog i mange år til.

Veldig trygg og kunnskapsrik

Lege: Tilde Camilla Svela Skrevet

Veldig flink fastlege som tar mine problem på alvor og gjir medisiner som hun er rimelig sikker på virker
Er hun i tvil så sender hun heller 1 gang for mye til sykehus en å gamle på at det e sikkert det og det

Anbefales

Lege: Sindre Ervik Sætre Skrevet

Opplever endelig å ha en fastlege igjen. Sindre lytter, tar deg på alvor og henviser videre til spesialist når det er behov for det. Han husker det viktigste fra gang til gang, og setter seg raskt inn i problemstillingen. Bryr seg om pasientene.

God fastlege

Lege: Oddrun Synnøve Vingen Skrevet

Har hatt Oddrun som fastlege gjennom mange år, og er veldig godt fornøyd. Hun møter meg en god forståelse, et åpent sinn og gode forslag til løsninger. Hun følger raskt opp henvendelser som jeg sender inn digitalt. Hun viser stor omsorg og kunnskap gjennom sitt virke, og jeg vil anbefale henne på det varmeste.

God oppfølging og hjelp

Lege: Oddrun Synnøve Vingen Skrevet

Jeg har opplevd Oddrun som en lyttende og støttende lege, som har hatt tid og som har fulgt meg opp på en betryggende måte. Jeg har opplevd å bli sett og møtt på en god måte, og fått god hjelp i den perioden jeg har hatt henne som min fastlege.