Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kvam Legesenter
Caring and helping
Lege: Oddrun Synnøve Vingen SkrevetYou are so polite and heartily listen my problem. Calm and creates safe environment for conversation. A professional approach with genuine kindness. Thank you so much….you put me back to my normal life.
Trygg og lyttende gynekolog og fastlege
Lege: Gunnar Berland SkrevetJeg har vært hos Berland på GU, i tillegg til vanlige fastlegetimer. Han tar seg alltid tid, og gir gode og utfyllende svar. Han svarer kjapt på prøver ol., selv om det er lenge etter hans arbeidsdag er over. En meget kunnskapsrik lege som jeg virkelig anbefaler!
Trygg og omsorgsfull lege
Lege: Gunnar Berland SkrevetJeg hører til et annet legekontor, men kontaktet Berland for to mnd siden da jeg ville ta innvendig ul ifb fertilitet. Fikk time med en gang, og ble varmt tatt i mot og fikk mye nyttig informasjon. Ble gravid en mnd etterpå, og opplevde blødning i uke 5. Fikk komme inn samme dag, og da jeg var for kort på vei til å se noe, fortalte han meg at vi skulle ta ul uke etter uke, helt til vi var fornøyde og var beroliget. En enormt kunnskapsrik og omsorgsfull lege, som vet når han skal være alvorlig og vet når han kan slå av en spøk. Anbefaler han på det varmeste, uansett situasjon.
Lytter ikke til bekymret mor
Lege: Gunnar Berland SkrevetMye godt om Berland, men han har for mye å gjøre.
Han er så stresset at han ikke klarer å sette seg inn i situasjonen til bekymrede forelsre med et spebarn som har diare++. Avviste blankt behovet for undersøke nærmere og sa at magen til barnet tilpasser seg. Nå i den 3. uken med diare og nå oppkast. Forsøker å skifte fastlege, eller å få en annen lege til å se på barnet, men ingen vil ta i en annen leges pasient. Ingen fastleger har ledige plasser, så dette er håpløst.
Fikk ny time og måtte mase oss til en prøve.
Misfornøyd
Lege: Oddrun Synnøve Vingen SkrevetHar byttet , hun har sviktet helt og føler bare utrolig lettelse for endelig forstått det . Bryr seg lite om meg som pasient , dårlig kunnskap som lege .