Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hareid Legesenter AS
:-)
Lege: Nataliya Vorotnyak Overå SkrevetForklarer godt det du trenger å vite om forskjellige behandlinger o.l.
Stresser ikke
Rett og slett en super fastlege å ha :)
Brille bruk :-)))
Fantastisk lege
Lege: Andreas Hunger SkrevetFantastisk service vennlig, punktlig og nøyaktig. Lite ventetid og hyggelig lege.
Er meget fornøyd med Andreas.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Vidar Vollsæter SkrevetHar hatt han som fastlege i mange år og er MEGET fornøgd. Rask og effektiv og har alltid tatt meg på alvor og stilt rett diagnose. Alltid fulgt opp når eg måtte på sykehus/til spesialist
Veldig fornoyd
Lege: Vidar Vollsæter Skrevetbeste legen jeg har vart hos.
jeg kan komme med flere plager eller flere sporsmal og faar alltid svar og gode raad. hvis min kone er med og hun har noe hun vil sporre om faar hun alltid svar og hjelp. Mener ogsaa han er veldig faglig sterk, og holder seg oppdatert om nye metoder eller medisiner eller alternative behandlings metoder. For osd er han som en familie lege vi kan snakke om alt og faa raad om ting vi ikke klarer snakke med andre om.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Andreas Hunger SkrevetAndreas Hunger er den beste, dyktige lege. Vi er heldige at vi kan ha den beste fastlege,kunnskapsrik, hyggelig, blid,veldig flink..........Anbefaler!!!!