Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nydalen Legesenter
Bra på utslett, men ellers begrensetl
Lege: Marcus Bubandt Arentz-Aune SkrevetBegrenset undersøkelse og oppfølging på vanlige problemstillinger.
Men tydelig mere interessert, når man kommer til hudsykdommer.
Hjelpsom, åpen, omsorgsfull
Lege: Marcus Bubandt Arentz-Aune SkrevetDen beste fastlegen jeg har vært borti. Tar seg alltid god tid og er opptatt av pasienten. Blir tatt på alvor.
Uinteressert
Lege: Marcus Bubandt Arentz-Aune SkrevetFøler meg ikke sett som pasient under undersøkelse, viser liten interesse til å hjelpe mer enn man må. Vanskelig å bli sendt til riktig instans når han sin kompetanse ikke strekker til. Umulig å kommunisere med med mindre du vil betale gebyr for det også
Veldig negativ
Lege: Steven Hoel SkrevetVar hos denne legen på en hastetime. Han spurte om ting som ikke hadde noe med min sykdom å gjøre, eller med grunnen til at jeg var der. Begynte å kritisere personlige valg som ikke var relevant. Syntes at han var ganske negativ, og nedlatende.
Anbefales!
Lege: Steven Hoel SkrevetSteven er imøtekommende, hyggelig, effektiv og lyttende lege. Han har også humor. Så vidt jeg kan forstå er han faglig dyktig, og er flink til å svare på spørsmål og forklare ting jeg lurer på.