Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Østerås Legekontor
Veldig fornøyd
Lege: Ragnar Rabe SkrevetHar vært hos Rabe mange ganger i forbindelse med skader, henvisninger til undersøkelser og behandling, og annet. Han har nok det samme tidspresset som andre leger og er derfor effektiv, men opplever at han likevel lytter og gir den oppmerksomheten og oppfølgingen man trenger.
Trygg, og bred kompetanse
Lege: Are Kongshaug SkrevetJeg opplever at Are tar seg god tid, har mye kunnskap om ulike sykdommer og jeg føler meg veldig godt ivaretatt. Vil anbefale han på det varmeste.
Ovenfra og ned-holdning
Lege: Kristin Algarheim Holmen SkrevetHun var en halvtime for sent ute, og virket generelt stresset hele legetimen. Tok seg ikke tid til å lytte, satt og spiste mens vi snakket, og virket arrogant og nedlatende til mine synspunkter og symptomer. Fikk heller ikke utført en av sjekkene jeg spesifikt hadde bedt om på forhånd på grunn av dårlig tid fra hennes side.
Kompetent og god oppfølger
Lege: Anne Karine Grimstad SkrevetHar hatt dr. Anne Karin i flere år og opplever henne som svært omtenksom person. Hun følger opp alltid og er svært tilgjengelig sammenlignet med andre fastleger. Som pasient blir du ivaretat 110%.
Stiller opp!
Lege: Ragnar Rabe SkrevetEr tilgjengelig, stiller raskt opp når jeg de få gangene jeg har behov hjelp, opplever å bli tatt på alvor. Effektiv, henviser raskt flere ganger om behovet melder seg.