Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torridal Legekontor
Trygg, lytter, svarer og forklarer.
Lege: Linda Farstad SkrevetJeg føler mig ligeværdig i dialogen og der bliver lyttet til mine oplevelser af problemerne, disse bliver respekteret og opleves taget seriøst med i overvejelserne til konklusionerne.
Helt på tryne
Lege: Linda Farstad SkrevetJeg har hatt Linda som lege i flere år. Jeg har aldri vært fornøyd men har tenkt at det går over. Hun tar meg ikke seriøst, lytter ikke på meg, hun ser på saken men sier ikke no. Jeg er svært misfornøyd. Jeg har nå bytta lege og svært fornøyd.
Takk takk takk
Lege: Morten Lossius SkrevetEn fantastisk lege, som tar jobben sin på alvor. Norge trenger flere som deg doktor. Får hjelp når jeg trenger det. Så takk for den gode jobben du og dere på legesenteret gjør.
Mvh
Løve him
Lege: Morten Lossius SkrevetUtrolig dyktig. Og hører og respekterer meg. Beste legen æ kunne fått. Aldri hatt en lege som tar seg så god tid, på samme tid ikke gir opp, og er ærlig med meg, og ikke dømmer mæ
Anbefales ikke
Lege: Linda Farstad SkrevetHun er for opphengt i blodprøvene i forhold til å ta tak i det som faktisk er feil. Føler at hun ikke lytter på det man sier eller vurdere symptomene man har. Sist måtte jeg gå i fire måneder med de samme symptomene før hun våknet til å gav meg det jeg trengte for å bli frisk.