Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bønes Legesenter
Ikke fornøyd
Lege: Torgeir Hoff Skavøy SkrevetHar Skavøy som lege idag. Men er ikke fornøyd. Føler jeg ikke blir tatt seriøst. Veldig fornøyd med hans nåværende vikar Hege.
Fantastisk lege
Lege: Torgeir Hoff Skavøy SkrevetKommer raskt til time. Er det ting som må sjekkes nøyere fikser han det raskt ved bruk av Haukeland Sykehus. Har bare positive erfaringer
Byttet lege etter to besøk
Lege: Torgeir Hoff Skavøy SkrevetJeg har sjelden møtt en mer påståelig og lite lydhør lege. Han visste nøyaktig hva som var galt med armen min. Henvisningen han laget for at jeg skulle få ytterligere behandling var umulig å bruke. Jeg ble bedt om å få tak i en ny en. Så det enkleste var å bytte lege.
Jeg kommer aldri til å gå til en lege på det legekontoret igjen.
Grei lege
Lege: Kristin Dale Fehn SkrevetDr. Fehn oppleves som rolig og avbalansert, god til å lytte til det du sier. Når det er sagt vil jeg si at hun er dårligere til å følge opp sine pasienter, og har i løpet av de tre årene som min fastlege blitt erstattet av flere vikarer (ikke alltid like flinke).
Valgte å skifte fastlege da jeg har hatt dårligere opplevelser med kontordamene som roter med timer, lang ventetid på telefon og innblander seg i konfidensielle saker.
En fantastisk lege!
Lege: Olav Gautestad SkrevetOlav er en person du tror du har kjent halve livet etter første møtet. Han ser hele deg og finner løsninger som virker.
Jeg fikk tildelt Olav som fastlege for noen år siden, og tenkte da at jeg skulle bytte til en lege som holder til nærmere meg. Men så trengte jeg en akuttime, fikk det på dagen, og møtte ham for første gang. Jeg gikk ut fra den timen og tenkte at jeg aldri skal bytte fastlege noen sinne!