Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bønes Legesenter
Beste fastlege i Byen
Lege: Torgeir Hoff Skavøy SkrevetTorgeir strekker seg langt for pasientene sine. Uansett hvor mye han har å gjøre, kommer jeg til på dagen om jeg har behov. Noen ganger lurer jeg på om han i det hele tatt tar seg tid til å spise lunsj. Likevel tar han seg god tid.
Ofte har han en morsom kommentar og kan spøke om det meste.
Kontordamen er like hyggelig og hjelpsom. Føler meg alltid godt tatt i mot. Det har blitt litt lengre ventetid de siste årene til timer som ikke er akutte, men ikke mer enn det som er å forvente.
Det eneste negative er at det kan være lang ventetid på telefonen om morgenen og at tidsrommene man kan ringe er noe korte. Det er selvfølgelig ikke noe problem dersom man er så syk at man ikke er på jobb. Men med full jobb er det ikke hver dag det passer at jeg kan ringe legekontoret.
En meget god lege og ett godt medmenneske
Lege: Olav Gautestad SkrevetÅ komme til Gautestad er som å besøke en venn. Han er alltid vennlig og forståelsesfull, og følelsen av at han er en meget dyktig lege.
Lyttende og interessert lege
Lege: Torgeir Hoff Skavøy SkrevetLytter, er opptatt av å stille rett diagnose. Tar alle henvendelser seriøst, og behandler hvert tilfelle av sykdom som "unikt", både når det gjelder barna og meg. Barna liker ham veldig godt! Er ikke redd for å be en kollega om hjelp dersom han er usikker. Dette er dessverre en sjelden egenskap blant leger.
tillitsfull lege
Lege: Torgeir Hoff Skavøy SkrevetHan er en behagelig lege. Han tar seg god tid til pasienter og er utrolig flink å følge opp pasienter som trenger det over tid.
Han lytter og hører på det du sier. Han gjør gode og nøye vurderinger.
Verdens beste!
Lege: Olav Gautestad SkrevetOlav er en lege som oppriktig bryr seg om sine pasienter, og hjelper med alt man trenger hjelp til. Han har alltid god tid til deg, og det er ikke vanskelig å få time når man trenger det. Et godt menneske, med skikkelig legehumor :) Alle leger burde vært som han!