Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bønes Legesenter
Enorm kompetanse og løsningsorientert
Lege: Jørgen Glatved Lavik SkrevetDr. Lavik er en effektiv og hyggelig lege. Du blir alltid møtt av en høflig og blid lege, han er en effektiv problemløser, men tar seg likevel tid til deg slik at du blir sett. Han innehar alle de kvalitetene en fastlege skal ha. Hyggelige legesekretærer. Det er alt for lang ventetid. 2 mnd er ikke greit, men slik er det hos dyktige og hyggelige fastleger. Jeg er meget fornøyd med min helsehjelp.
Behagelig, kunnskapsrik og imøtekommende
Lege: Kristin Dale Fehn SkrevetKristin er en veldig dyktig lege som gir god behandling. Jeg er svært fornøyd med henne og kan varmt anbefale henne videre.
Mistet piffen
Lege: Olav Gautestad SkrevetJeg har hatt Olav Gautestad som fastlege i over 20 år. Syntes nå at det virker som han har mistet piffen. Tar ikke tak i problemene og bagatelliserer det jeg kommer med.
Jeg har vært veldig fornøyd, helt til corona kom. Det virker på meg som at det har tatt piffen av han.
En lege som gir deg full tillit og faktisk lytter på deg.
Lege: Olav Gautestad SkrevetJeg har hatt flere fastleger de siste 5 årene. Olav er desidert den beste fastlegen jeg noengang har møtt. Han lytter på deg, man kan komme meg egne forslag og man får god informasjon om dette.
Han er også utrolig hyggelig og klarer å komme med flotte eksempler på forskjellige medisiner og problemer.
Å bytte fastlege til Olav er noe jeg ikke angrer et sekund på.
Best på enkle tilfeller
Lege: Torgeir Hoff Skavøy SkrevetHadde lenge god erfaring med denne legen, all den tid det var enkle problemer, f.eks øyebetennelse og barnesykdommer. Men engasjementet i tyngre tilfeller er lik null. Ble sendt fort ut igjen når jeg virkelig trengte en fastlege.