Om vurderingeneSiste vurderinger av Øyehelseklinikken Oslo
Svært spesialisert og kompetent på tørre øyne og øyesykdommer
Lege: Sten Ræder SkrevetJeg var hos to øyelegespesialister før jeg oppdaget Sten Ræder og Øyehelseklinikken/Tørreøyneklinikken. Jeg opplevde en helt annen og mye mer spesialisert og profesjonell tilnærming til mine øyehelseproblemer og plager. Jeg ble anbefalt behandling og medisiner som faktisk virker. Oppfølgingen er også svært god. Jeg anbefaler Sten Ræder på det varmeste.
Veldig bra – god informasjon
Lege: Sten Ræder SkrevetGod service, har fått den hjelpen jeg trengte mot plager med tørre øyne. Raskt svar på timebestilling, god informasjon fra legen!
Kan ikke bli bedre !
Lege: Øygunn Aass Utheim SkrevetI april 2018 fikk jeg en synsforstyrrelse og oppsøkte Øyehelseklinikken.Dn.Utheim undersøkte meg grundig i over en time. Resultatet ble at hun kontaktet Ullevål Sykehus hvor jeg ble lagt inn øyeblikkelig til undersøkelse. Det viste seg at jeg hadde hatt et slag i form av en hjerneblødning. Innleggelsen reddet livet mitt.
Profesjonell, dyktig og oppdatert i sitt fag
Lege: Sten Ræder SkrevetJeg fikk kraftige plager pga tørre øyne i begynnelsen av 50-årene og hadde store problemer med å arbeide som apotekfarmasøyt.
Heldigvis oppdaget jeg Tørre øyne klinikken til Dr.Ræder. Etter grundig undersøkelse og rådgivning, resept på div øyedråper, Blephasteam varmebehandling av øyenlokk osv. fikk jeg kontroll på tilstanden. Jeg kunne arbeide fram til AFP-pensjon.
Tålmodig og kunnskapsrik legespesialist
Lege: Øygunn Aass Utheim SkrevetJeg fikk hjelp som dugde til mine ekstremt tørre og smertefulle øyne. Heldigvis anbefalte min flinke øyelege meg å bestille time på Øyehelseklinikken. Jeg fikk hjelp som dugde, sakte og sikkert ble jeg helt bra. Nesten utrolig - og jeg har vært det bra lenge nå.