Om vurderingeneSiste vurderinger av Øyehelseklinikken Oslo
Unik
Lege: Sten Ræder SkrevetKvinne, 65 år, Rosacea relaterte øyeproblemer. Dvs: unormal høy grad av lysømfintlighet, tørre øyne, kronisk betennelse på hornhinnen. Dette en gradvis tilstand mht alder. Problemer startet ved 63 års-alder.
Dr.Ræder behandler meg, jeg kan IKKE bli bedre ivaretatt.
Ingen over, ingen ved siden. Dr.Ræder er en utrolig behagelig, rolig & lyttende øyelege av ypperste internasjonal kvalitet.
Jeg blir 200% betrygget etter hver konsultasjon med Dr.Ræder. V.nervøs før timen, men " flyr" ut av klinikken med et stort smil og takknemlighet hver eneste gang.
Tuuusen takk.
Profesjonell
Lege: Sten Ræder SkrevetAlt på klinikken fra resepsjon til lege virket veldig profesjonelt.
Var på før- og etter kontroll i forbindelse med katarakt operasjon, og fikk utfyldende informasjon og ble også vist bilder av øynene før og etter op.
Veldig informativ og betryggene konsultasjon!
anerkjent spesialist med sans for mennesker
Lege: Tor Paaske Utheim SkrevetMin erfaren reumatolog anbefalte dr. Utheim. Jeg visste på forhånd at han har veldig imponerende CV og har oppnådd mye i karrieren sin, men er han også flink med pasienter? Dr. Utheim viste ikke bare faglig bredde, men er også hyggelig, god å snakke med og nysgjerrig med eksepsjonell interesse for å forbedre sin praksis. Jeg har lært utrolig mye av ham, men han er også opptatt av å høre på deg og forstå hvordan du håndterer din situasjon. Han var ærlig om hva jeg kunne forvente av behandling og jeg følte meg godt informert om mine muligheter. Som pasient kan man bidra med å engasjere seg i pågående forskning og det gjorde jeg med glede. Det er mangel på behandlingsalternativer, så man kan jo ta seg et par minutter for å svare på noen spørsmål mens du venter. Jeg er ikke i tvil at jeg har fått best mulig behandling hos en faglig dyktig og engasjert lege.
Kind person and a highly skilled specialist
Lege: Sten Ræder SkrevetDr Sten Ræder is a kind person and a highly skilled specialist I can recommend. I received immediate help after over a year of unsuccessful treatment in other clinics. I was struggling with recurring eye infections related to dry eye syndrome. When I finally came to Øyehelseklinikken I was diagnosed properly and treated adequately. So if you need care, you think your eyes are important to you, and you want a treatment that actually will help you, go to Sten Ræder/Øyehelseklinikken.
Godt ivaretatt, trygg og kunnskapsrik
Lege: Sten Ræder SkrevetVeldig fornøyd. Har fra første besøk endelig fått god hjelp/behandling som fungerer. Får god og grundig forklaring på hva som er problemet og hvordan det utvikler seg (heldigvis blir det bedre fra gang til gang). Føler at jeg får god kundebehandling og blir godt ivaretatt. Anbefales på det varmeste.