Logo for VITAL Kiropraktorklinikk

VITAL Kiropraktorklinikk

Logo for VITAL Kiropraktorklinikk

Om

VITAL Kiropraktorklinikk er lokalisert sentralt i Oslo og tilbyr spesialisert behandling for alle typer muskel- og skjelettplager, fra hodepine til lumbago og korsryggsmerter. Gjennom tett samarbeid med andre spesialister sikrer vi at våre pasienter får den beste mulige diagnostikken, behandlingen og lindringen av sine plager. Vi er fleksible og tilgjengelige for behandling utenom vanlige arbeidstider når det er nødvendig.

Vi er stolte av at flesteparten av våre pasienter kommer til oss gjennom anbefalinger fra fornøyde pasienter.

VITAL Kiropraktorklinikk behandler også pasienter med helseforsikring, og vi gir noe tilbake til samfunnet ved å donere en del av trygderefusjonen til forskning på muskel- og skjeletthelse.

Hos VITAL Kiropraktorklinikk setter vi pasientens helse i sentrum, og vårt mål er å tilby helhetlig behandling med fokus på å gi best mulig omsorg og varig lindring.

Telefonnummer981 26 006981 26 0 ... Nettsted
St. Olavs Plass 3, 4etg. 0165 Oslo

Bestill time

Siste vurderinger av VITAL Kiropraktorklinikk

Kompetent og hyggelig

Kiropraktor: Mads Ulrik Vikan Skrevet

Fant han etter anbefaling fra venninne med samme problem. Nå kvitt gjentakende migrene etter mange år med prøving og feiling.