Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hof Legesenter DA
Trygg og kunskapsrik.
Lege: Johanna Maarit Wedum SkrevetTar seg tid til pasienten. Tar deg på ordet. Veldig lyttende. Henviser meg til rett spesialist når det trengs.
Blir tatt godt imot med vennlig smil.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Eli Hallan Aune SkrevetKom til Eli for å lufte mistankene mine om muligheten for at jeg har en udiagnostisert nevrologisk forstyrrelse.
Jeg opplevde at mine bekymringer ble tatt ordentlig på alvor. Eli stilte såpass gode spørsmål om flere ting jeg aldri har tenkt på selv, noe som ga meg et inntrykk av mye kunnskap og/eller at hun hadde satt seg grundig inn i temaet på forhånd.
I mine øyne er legen svært tillitsvekkende, dyktig faglig sett og veldig medmenneskelig. Dette er en lege som virkelig ønsker å hjelpe, og tar det vi forteller skikkelig på alvor.
Flink til å lytte. Trygg og kunnskapsrik
Lege: Eli Hallan Aune SkrevetHun er nøye og flink til å lytte. Tar pasienten på alvor.veldig profercsonel og følger opp pasientene sine godt
Super fastlege
Lege: Eli Hallan Aune SkrevetTar seg god tid til pasient og lytter. Svarer raskt på forespørsler. Hun ordner opp, holder og lager avtaler. Ringer på tlf for oppfølging.
Trygg
Lege: Eli Hallan Aune SkrevetBruker god tid lytter og er veldig behjelpelig. Flott lege
Føler meg veldig ivaretatt. Koselig og behjelpelig alle som er på kontoret