Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Flekkefjord legesenter
Legen som reddet livet mitt!
Lege: Stig Gøthesen SkrevetHar hatt Stig Gøthesen som fastlege siden jeg gikk på VGS. Han har bestandig vært:
Fleksibel
Tilgjengelig
Profesjonell
Yte yrke sitt etisk
Viser forståelse
Kjemper for sine pasienter
Jeg har til og fra sliti med psykisk sykdom, en periode hvor jeg var veldig syk tok Stig Gøthesen grep og kjempet for meg og at jeg skulle få behandling og pga dette lever jeg et normalt liv nå pga han, han reddet livet mitt.
Verdens beste fastlege Stig Gøthesen!
Meget dyktig
Lege: Stig Gøthesen SkrevetÆrlig
Kunnskapsrik
Flink til å forklare
Dyktig
Lett tilgjengelig
Forståelsesfull
Flink til å følge opp slik at eventuell videre behandling blir gjort.
God lege
Lege: Stig Gøthesen SkrevetHar vært til stor hjelp for meg. Lyttet til mine ønsker og gitt gode diagnoser. Føler meg trygg hos Gøtesen
Grei
Lege: Christine Arentz SkrevetGrei lege. Men dårlig personal på kontoret. Frekke og uhøflige. For lang ventetid. Man må regne med at man bli syk lenge når man bruker de.
Vag og uklar.
Lege: Knut Spikkeland SkrevetJeg opplever at denne legen ikke har tatt pasienten sin på alvor når pasienten forteller nøyaktig hva han/hun trenger hjelp til og hva lidelsen går ut på. Han tilbyr behandling som ikke er i tråd med lidelsen og hvilke effekter og konsekvenser dette fører til for pasienten.
Det Spikkeland kan bli bedre på er mentale lidelser og henvisning til spesialister innen feltet.