Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Med. Vest Legesenter
Imøtekommende med åpen interesse for min situasjon.
Lege: Benedicte Westlund Wardemann SkrevetJeg kan ikke få fullrost Benedicte Wardemann!
Jeg kom til henne første gang for flere år siden. Hun leste meg som en åpen bok og hjalp meg i en veldig vanskelig situasjon. Har ikke ord for hva det brydde for meg og hvilken lettelse det var.
Besøker henne ikke ofte, da det ikke har vært behov for det, fornyelse av resepter går fort og greit fra hennes side.
Ikke ett øyeblikk har jeg tenkt på å bytte fastlege. Jeg ønsker henne alt godt i en viktig gjerning!
Anbefales ikke
Lege: Benedicte Westlund Wardemann SkrevetHun tar ikke pasienten på alvor, til tross for henvisning fra spesialister og oppfordring ift. Videre oppfølging via blodprøver. Viser ikke empati og kan være krass når man undrer seg. Anbefales ikke!!
Anbefales ikke.
Lege: Benedicte Westlund Wardemann SkrevetStøtter forrige anmeldelsen av denne legen. Jeg opplever henne som varm, hyggelig og imøtekommende, men også kald, avvisende og tidvis ufin i hvordan hun kommuniserer med meg som pasient. Forandringene er absolutt uforutsigbare og skaper utrygghet for meg. Jeg er helt enig i at kontoret har en usedvanlig dyktig og vennlig legesekretær!
Anbefales ikke
Lege: Benedicte Westlund Wardemann SkrevetDenne legen kan være vennlig og imøtekommende, men også kald og likegyldig. Forandringene er uforutsigbare og skaper utrygghet. Det kliniske skjønn varierer tilsvarende. Konsekvensene for pasienten har jeg selv fått oppleve, og de kan være sterkt ubehagelige. På den andre siden, kan hun også gi pasienten faglig positive bidrag.
Det er en støtte til henne og andre å si det direkte når følelser av kulde og avstand oppstår.
– Kontoret har en usedvanlig dyktig og vennlig legesekretær!
Mest opptatt av å holde tiden
Lege: Benedicte Westlund Wardemann SkrevetOpplever gang på gang å ikke bli tatt på alvor, og har flere ganger fått beskjed om å bestille ny time hvis det er mer enn en ting jeg trenger å diskutere. Hun er stort sett blid og hyggelig, men det hjelper lite når jeg ikke får den hjelpen jeg trenger. Det er stort sett mellom 2-3 ukers ventetid på å få legetime.