Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Med. Vest Legesenter
Her føler man seg godt ivaretatt
Lege: Benedicte Westlund Wardemann SkrevetBenedicte er en fantastisk fastlege. Hyggelig og imøtekommende, og tar seg god til pasientene sine.
Anbefales!
Utmerket - faglig og menneskelig
Lege: Benedicte Westlund Wardemann SkrevetBenedicte setter listen for fastleger svært høyt - Hun er fantastisk, både som fagperson og medmenneske. Hun tar seg tid til å lytte, betrygge og følge opp. Jeg har sjeldent følt meg så godt ivaretatt av en fastlege.
Må også skryte av imøtekommende og hyggelige telefon-/helsesekretærer. De har et hektisk arbeid, men lar ikke det komme i veien for svært omhyggelig håndtering av pasienter.
Ekstremt dyktig og fantastisk oppfølging
Lege: Benedicte Westlund Wardemann SkrevetBenedicte har fulgt opp min behandling på en ekstraordinær måte. Hun har ivaretatt meg med tett oppfølging og bistått for å hjelpe meg i helsesystemet.
Er svært takknemlig for å ha Benedicte som fastlege
Oppfølgingen er fantastisk
Lege: Benedicte Westlund Wardemann SkrevetLegen tar seg god tid, er grundig, følger alltid opp og er imøtekommende. Eneste stedet jeg har følt meg sett og hørt av 6 forskjellige fastleger de siste årene. Helt fantastisk!
Helt topp
Lege: Benedicte Westlund Wardemann SkrevetFlink, imøtekommende, flink til å lytte. Hat empati og sympati. Tar grep med en gang. Topp lege. Høyeste skår.