Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kragskogen Legesenter DA
Verste møte jeg har hatt
Lege: Karin Nilsen Tysnes SkrevetAnbefales ikke. Tar ikke pasienten på alvor. Har verken tid nok eller lytter.
Anbefales
Lege: Øyvind Aa SkrevetKom tilfeldigvis over Øyvind da min daværende lege var sykemeldt. Etter et par møter byttet jeg til han som faslege. Hatt han i en del år nå, og kommer ikke til og bytte lege før jeg MÅ.
Han husker hva barna mine heter, og spør gjerne hvordan det går med de når jeg er der. Han bryr seg om deg når du er der.
Han tar seg tid til deg, haster ikke gjennom timen så mangen andre leger gjør.
Setter virkelig pris på den legen, beste legen eg noen gang har hatt, super fornøyd!
Veldig bra
Lege: Øyvind Aa SkrevetJeg var hos Øyvind en gang fordi min fastlege ikke var til stede. Opplevde han som en svært flink og empatisk lege, som tok seg tid til å lytte. Følte jeg fikk god hjelp.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Karin Nilsen Tysnes SkrevetTar ting på alvor, og sjekker opp. God kommunikasjon med brukeren.
Fantastisk menneske og lege!
Lege: Ella Kristina Bibby Detlie SkrevetDu lytter og er veldig tilstede! En fantastisk lege som evner å få pasienten til å slappe av. Du bruker humor og ler mye, allikevel sitter man igjen med følelsen av å bli tatt på alvor! Jeg er så glad for å ha deg som min fastege. Håper du aldri blir utbrent, så...pass på deg selv!!!