Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kragskogen Legesenter DA
Trygg og god fastlege
Lege: Øyvind Aa SkrevetJeg har hatt tre andre fastleger i løpet av mitt liv, og kan med hånden på hjertet si at dette er den beste fastlegen jeg har hatt. Han tar seg god tid til å høre på deg, og tillater at du tar opp flere ting på samme timen. Er profesjonell og trygg, og oppleves lett å snakke med. Jeg har tidligere vegret meg for å gå til lege pga tidligere leger som har bagatellisert mine problemer, men slik oppleves det ikke hos Øyvind. Samtidig bruker han sin kompetanse godt og kan betrygge deg dersom han mener at du ikke har noe å bekymre deg over. Om du opplever at problemene vedvarer eller blir forverret, og tar kontakt med denne fastlegen på ny, tar han saken på større alvor og henviser videre dersom han ser at han selv ikke har tilstrekkelig kompetanse. Han drøfter også aktuelle årsaker med deg som pasient, selv om han skulle være usikker. Dette er en fastlege som ser på deg som pasient som en likeverdig, i stedet for å ha en ovenfra-og-ned-holdning. Fantastisk!
tilstedeværende, dyktig og lyttende
Lege: Ella Kristina Bibby Detlie SkrevetJeg er pasient hos lege Kristina B.Detlie. Kragskogen legesenter i sin helhet er et godt legesenter som alltid yter beste service. Begge leger, også vikarlege er svært dyktige, vennlige og følger deg opp i stort og smått. Liten ventetid og dyktig helsepersonell.
Vennlig hilsen pasient
Tilstedeværende og blid
Lege: Ella Kristina Bibby Detlie SkrevetHar hatt Kristina som fastlege i ca 3 år. Hun er alltid smilende og hyggelig i møte, hun lytter og tar seg tid. Kristina er profesjonell og henviser deg raskt videre etter egne vurderinger. Jeg anbefaler virkelig Kristina som fastlege. Du føler deg sett og hørt og behandlet på en respektfull og hyggelig måte. Hadde det ikke vært for at jeg har flyttet fra Oslo, ville jeg ikke byttet fastlege. Kristina er helt super!
Middels
Lege: Karin Nilsen Tysnes SkrevetKarin er mye borte og lite forutsigbar. De få gangene jeg har truffet henne har hun vært middels engasjert. Foretrekker vikaren Rivelsrud.
Flink, imøtekommende og trivelig
Lege: Karin Nilsen Tysnes SkrevetKarin har vært min fastlege i en god stund, både i trivielle og mer alvorlige saker. Hun var litt kort i første møte, men har etter hvert blitt en jeg stoler fast på og liker meget godt. Anbefales!