Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Holbergsgate Legesenter
Kjempe snill,og flink lege, har Kjempe god forståelse for pasienten. .
Lege: Bilal Yaqub SkrevetJeg er kjempe fornøyd med fast legen min Bilal.
Han er Kjempe flink, og har god forståelse for pasienten.
Han lytter, hjelper og forklarer til pasienten sin.
Anbefales på det sterkeste.
Kunnskapsrik
Lege: Bilal Yaqub SkrevetVeldig fornøyd, tar hensyn til pasienten sin. Vet hva han snakker om, han er også veldig flink til å kommunisere med pasienten sin
Solid og trygg
Lege: Lars Kølving Jensen SkrevetJeg har vært bortskjemt med min forrige fastlege, men Lars viste seg å være en strålende erstatning. Virker faglig meget sterk, er engasjert og bruker nødvendig tid på meg
Trygg, omsorgsfull og godhjertet
Lege: Frikk Øverland Bergsli SkrevetFor en fantastisk lege! En utrolig hyggelig og trygg person med et hjerte av gull. Det er den mest omtenksomme legen jeg noen gang har hatt! Alle burde fått gleden av å ha Frikk som lege!
Lite utforskende
Lege: Bilal Yaqub SkrevetHan er veldig flink til å lytte og tilsynelatende tar deg på alvor, men har han bestemt seg for at du har en diagnose (som senere kan vise seg å være helt feil), så fokuserer han kun på det. Han gav Cosylan til sønnen min på 8 år, og kikket ikke i halsen hans en gang, og vi fant senere ut at han hadde halsbetennelse... Så han er lett å styre, og lett å be om spesifikke ting, hyggelig og alt det der, men virker lite interessert i å finne ut om det kan være noe annet.