Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Holbergsgate Legesenter
Engasjert og tilstedeværende
Lege: Lars Kølving Jensen SkrevetJeg opplever Lars meget engasjert og tilstedeværende. God dialog. Tillitvekkende og serviceminded. Kunne ikke hatt noe bedre fastlege.
Verdens beste
Lege: Frikk Øverland Bergsli SkrevetDr.Frikk er den beste. Han har god tid,ikke vanskelig å få time hos han. Han henviser fort videre om det er behov for det. Eneste jeg kan klage på er at det altfor lang tid å få svar på pasientsky. Men det gjør lissom ikke noe,når han er så god lege. Han holder tida om du har time,meste jeg har venta er vel 5 minutter
Trygg, kunnskapsrik og følger opp!
Lege: Lars Kølving Jensen SkrevetKom til Lars for 11år siden og har vært der siden. Opplever han som spørrende og lyttende. Drøyer ikke med å videresende til spesialisthelsetjenesten, dersom vi er enige om det. Han følger opp. Han skaper trygghet. Flinke folk har stor etterspørsel. Av og til må en vente litt, men gjerne det for trygg behandling. Suveren lege! Der blir jeg!
God og forståelsesfull
Lege: Frikk Øverland Bergsli Skrevetmeget dyktig lege, med en god forståelse og ikke minst hyggelig. Definitivt en lege jeg kan anbefale
Dyktig, trivelig, empatisk og kunnskapsrik
Lege: Lars Kølving Jensen SkrevetHar vært min fastlege, og vår familielege i mange år. Jeg føler meg alltid trygg på at han tar seg tid og sender meg videre til oppfølging av spesialister, om det trengs. Lars Kølving Jensen er trivelig, han lytter og jeg opplever ham som en menneskekjenner. I tillegg er han dyktig i faget. Jeg leste en anmeldelse av ham her som ikke var så bra. Kanskje det rett og slett var at kjemien ikke stemte? I mitt tilfelle stemmer kjemien og jeg er veldig fornøyd med Kølving Jensen. Tommel opp!