Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrumslegene Hønefoss AS
Veldig ok lege.
Lege: Birgit Høva SkrevetVeldig hyggelig lege og veldig forståelsesfull. Fint å ha en lege som forstår deg og har god tid til deg som pasient. Første inntrykket var veldig bra. Fint å ha en kvinnelig lege igjen.
Trygg, forståelsesfull, hjelpsom og faglig sterk
Lege: Gaute Johnsrud Guttormsen SkrevetOppsøkte Gaute via Vivus da jeg har slitt med sykdom i et år uten å bli tatt seriøst og forstått av egen fastlege.
En fantastisk lege som virkelig lytter, setter seg inn i historien og nærmest er deg i forkjøpet på hva som kan tilbys av prøver, henvisninger osv. Han tar seg god tid og forhaster ingenting.
Veldig takknemlig for uvurderlig hjelp i min situasjon! Anbefales på det sterkeste.
En trygg og kunnskapsrik lege
Lege: Jørgen Gotteberg Christensen SkrevetHar den sjeldne evnen til å se og høre pasienten og er kunnskapsrik og deler gjerne av sin kunnskap og erfaring. Rask på fornyelse av resepter digitalt er også et stort pluss på dette legekontoret 😊
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Jørgen Gotteberg Christensen SkrevetHar veldig stor tillit til fastlegen min. Han er imøtekommende og hyggelig, samtidighet har han tatt seg god tid hver gang jeg har vært hos han.
Yrkesfaglig virker alt å være på topp.
Veldig fornøyd.
Dyktig, engasjert og trygg
Lege: Jørgen Gotteberg Christensen SkrevetTrygg og svært dyktig, tar tak i alt man nevner og går i dybden for å finne ut av det. Han er også veldig hyggelig og imøtekommende og følger veldig godt opp. For meg har det vært et stort løft og veldig betryggende å få en fastlege man føler har kontroll, er dyktig og engasjert og svarer ut alle store og små spørsmål. Jeg er veldig godt fornøyd!