Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hobøl Legekontor DA
Grundig og lyttende.
Lege: Einar Wettre Unsvåg SkrevetBlid hyggelig og imøtekommende. Går grundig til verks. God til å lytte.
God til å informere. Bruker god tid. Får meg til å slappe av.
God til å prate
Lege: Einar Wettre Unsvåg SkrevetEr på jakt etter ny lege. For som sagt han er veldig god til å prate og fult ikke så god til å lytte. Føler meg ikke ivaretatt og ei heller at jeg blir tatt på alvor.
Sender deg raskt videre til spesialist
Lege: Einar Wettre Unsvåg SkrevetHar hatt flere forskjellige lidelser som det er greit nå få vurdert av spesialist. Har lett fått gehør for å bli sendt videre til spesialist, og er godt fornøyd med han som fast/allmennlege. Vært hos han siden 2002, og har ingen negative anmerkninger selv med flere veldig forskjellige diagnoser.
Veldig dårlig lege!!!!
Lege: Einar Wettre Unsvåg SkrevetJeg skriver dette her for min mor.
Han er den verste fastlege jeg har sett, han er ikke hyggelig og heller ikke flink til å lytte på pasient.
Min mor har problemer med angst osv, hun ble veldig lei seg hver gang hun er hos han. Han snakker veldig dårlig til henne og liker å minne henne på hver gang hun har time hos han at hun snakket VELDIG dårlig norsk.
Hva slags fatslege er dette her?
Anbefales IKKE denne fastlegen...
Verdens beste lege
Lege: Einar Wettre Unsvåg SkrevetAnbefaler dr Unsvåg på det varmeste. Han er nøye og ordentlig, tar seg god tid med deg som pasient. Følger deg godt opp.
Måtte dessverre bytte fastlege pga flytting og lang reisevei.