Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sølvbyen Legesenter AS
Vanskelig at komme igjennom på telefon og ikke til at få takk i
Lege: Monika Karlsen SkrevetDet er veldig vanskelig at komme igjennom på telefon. Når det er lykkes er det vanskelig at få lov at tale med legen selv
Dette var ikke helt bra
Lege: Céline Renard SkrevetFikk et bra første inntrykk men denne legen viste seg og være ganske så nedlatende og virket som hun misstrives i jobben sin og lar det gå utover passient. Dessuten så virket det som at hele legekontoret sliter med dårlig miljø.
pålitelig og trygg
Lege: Monika Karlsen SkrevetTar deg seriøst, er tilgjengelig og gir oppriktig vurdering. Oppfølging har vært topp i alle tilfeller det har vært behov, kjapp tilbakemelding.
Kjempefornøyd!
Lege: Monika Karlsen SkrevetBeste legen jeg har hatt, har flyttet fra Kongsberg men kjører gledlig 40 min for å fortsette å ha hun som lege både til meg og min sønn. 10 Poeng! :)
Arrogant og nedlatende
Lege: Céline Renard SkrevetDessverre opplevde jeg denne legen som både arrogant og nedlatende. Norsken er ikke god nok, mangler viktige nyanser i språket. Altfor opptatt av blodprøver, men ikke de faktiske sykdomssymptomer. Jeg bytter nå til annen lege.