Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sølvbyen Legesenter AS
Bedre lege skal man lete lenge etter
Lege: Monika Karlsen SkrevetSelv om jeg har flyttet vil jeg ikke bytte fastlege for Monika tar meg alvorlig og hjelper så godt hun kan. Beste fastlegen jeg har hatt!
Meget dyktig lege
Lege: Céline Renard SkrevetVeldig hyggelig og lyttende lege. En person jeg lett fikk tillit til.
Meget grundig og interessert.
Veldig fornøyd!!
Lege: Monika Karlsen SkrevetFøler jeg har hatt kjempeflaks å ha fått Monika Karlsen som fastlege! Hun tar seg tid, lytter og følger opp. Hadde en tøff periode i fjor pga. en skummel diagnose pluss at jeg har en kronisk sykdom. Hun hjalp meg mye, ringte, forklarte og sendte meg videre når hun ikke kunne hjelpe. Hun tar virkelig jobben og pasientene på alvor! Ventetida er det heller ikke noe å si om!
Absolutt den beste legen jeg har hatt
Lege: Monika Karlsen SkrevetAbsolutt den beste legen jeg har hatt, tar meg og barna mine på alvor, hos henne føler jeg at jeg får den hjelpen jeg har behov for i øyeblikket.
Den beste fastlegen.
Lege: Monika Karlsen SkrevetKan ikke annet enn å skryte av denne legen. Jeg har hatt henne som fastlege i flere år og hun er både faglig dyktig og flink med mennesker. Jeg føler meg alltid godt ivaretatt når jeg er hos henne. Hun er lyttende, effektiv, pålitelig og jeg vet at hun henviser videre raskt om det skulle være usikkerhet eller behov. Dette er en fastlege du ikke vil bytte.