Sølvbyen Legesenter AS

17. Maigata 6 3611 Kongsberg

Siste vurderinger av behandlere ved Sølvbyen Legesenter AS

Ikke interessert og altfor klinisk

Lege: Céline Renard Skrevet

En lege som ikke ser pasienten. Forholder seg kun til prøveinformasjon, og er kald når man kommer med egne ønsker. Styr langt unna

Trygg og dyktig lege

Lege: Visti Hedegart Skrevet

Fantastisk fastlege som anbefales. Tar seg god tid og stresser ikke. Stor grad av tillit og god oppfølging.

blir ikke tatt seriøst

Lege: Visti Hedegart Skrevet

byttet til denne legen pga dårlige erfaringer med andre leger i Kongsberg. Har hatt problemer med hoftene i over 2 år nå og det er nå så dårlig at jeg så vidt klarer å gå, han sendte meg videre for å ta bilder, jeg dro å tok bilder Mars (er september nå) og har fortsatt ikke hørt noe mer, ble aldri ringt opp igjen. tok blodprøver og som jeg aldri fikk svar på.

Veldig dyktig

Lege: Céline Renard Skrevet

Svært dyktig, imøtekommende, løsningsorientert, flink til å informere og følge opp. Stort sett kort ventetid.

Arrogant lege

Lege: Céline Renard Skrevet

Mitt førsteinntrykk av Renard som fastlege var preget av at hun ikke forstod annet enn østlandsk. Kommunikasjonen var svært vanskelig. I tillegg opplever jeg henne som arrogant og lite behjelpelig. Timene var også svært korte og hun nærmest kastet meg ut døren igjen etter få minutter. Jeg byttet fastlege rimelig kjapt.