Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tromøy legesenter
En fantastisk, trygg og dyktig lege!
Lege: Mark Stephan Fagan SkrevetJeg har hatt Mark Fagan som fastlege i et par år nå. Og jeg er så fornøyd. Han følger meg opp, henviser til riktig instans, oppdaterer meg og er en kjempe dyktig. I tillegg opplever jeg han som imøtekommende, blid og tilstedeværende. Jeg føler meg alltid forstått, sett og hørt!
Lyttende og dyktig
Lege: Marita Cecilie Jørgensen SkrevetEn fastlege som tar seg tid til å lytte, viser forståelse og følger godt opp.
Hun anbefales på det varmeste!
Kovid
Lege: Tina Simonsen SkrevetFikk time svært raskt. Riktig diagnose (kovid, lungebetennelse) og igangsatt behandling (antibiotika, smertestillende) allerede første time. Svært fornøyd, kunne ikke ha vært bedre!
Den beste legen jeg har hatt!
Lege: Mark Stephan Fagan SkrevetFagan gjør en bra jobb. Han setter seg inn i situasjonen din, engasjerer seg og viser omtanke når jeg er hos han. Mange leger nå til dags mister kontakten med pasienten, og er gjerne oppslukt av PC-en. 10/10!
Topp👌
Lege: Nils Nærdal SkrevetHatt Nærdal som lege omtrent hele livet. Veldig fornøyd. Tar helsen min seriøst og gir god oppfølging.