Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tromøy legesenter
Ikke fornøyd
Lege: Mark Stephan Fagan SkrevetJeg hadde problemer med magen min, og han sendte ikke til en spesialist. Jeg måtte søke privat om pengene mine.
Min beste fastlege ever!
Lege: Mark Stephan Fagan SkrevetFlyttet til Tromøy høsten 2017. Valgte Fagan før vi flyttet grunnet de mange gode tilbakemeldingene her på Legelisten.no. Og har IKKE blitt skuffet. Lett å kommunisere med, nøye i sine undersøkelser, åpen og ærlig "på godt og vondt", slike fastleger trenger vi flere av. Han er flink til å henvise videre når det er nødvendig. Legekontoret han er en del av har også stor servicegrad.
Mvh.
den beste av de beste
Lege: Mark Stephan Fagan Skreveten mann som kan sitt fag kan anbefale han på det sterkeste en som ikke jatter med men sier sannheten på god og vondt har et hjerte av gull for mennesker både på jobb og fritid han tar både fysiske problemer som Psykisk like flott stor kompetanse på alt både jeg og min sønn går til mark og anbefales han på det sterkeste!
mvh
mann på tromøya
Profesjonell,empatisk og tillitsvekkende
Lege: Nils Nærdal SkrevetKjempeflink, oppdatert og oppriktig interessert i sin pasients beste !
Den beste legen jeg har hatt.
ingen god lege
Lege: Mark Stephan Fagan SkrevetEn lege som ikke takler psykiske problemer.Eier ikke forståelse innenfor dette området.
Kan ikke se eller forstå en helhetlig helseproblematikk