Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nordstrand Legesenter AS
Dyktig, lytter, tilgjengelig
Lege: Ingrid Heinesen Thorn SkrevetHun tar meg alltid på alvor. God til å lytte. Får akutt-time ved behov. Faglig dyktig. Jeg har 100% tillit til henne
Utrolig
Lege: Fredrik Severin Thorn SkrevetDenne Legen er bare helt suveren. han er grundig, han tenker helhetlig og han tar alle utfordringer på alvor. Han er god til å lytte og han er flink til å gi pasienten en opplevelse av å mestre egen sykdom. Han kommuniserer med pasienten ansikt til ansikt- - han vier sin oppmerksomhet til pasienten 100% når han er der. Han følger opp.En bedre fastlege kunne jeg ikke hatt.
Fantastisk lege!
Lege: Fredrik Severin Thorn SkrevetEtter erfaring med mye dårlige leger, har jeg ENDELIG funnet en fantastisk lege! Han tar seg tid, og er også ærlig om det er noe han ikke er noe ekspert på. Ærlig, lett å prate med, lytter! Aldri vært så fornøyd med en lege.
Helt greit
Lege: Fredrik Severin Thorn SkrevetNår jeg er syk er det ikke han jeg går til, da er det Volvat eller Oslo klinikken jeg benytter.
Det er vanskelig å få time. Blodprøvesvar etc. må jeg følge opp selv.
Bra-
Lege: Fredrik Severin Thorn SkrevetDenne legen er der for pasientene sine. veldig flott. ryddig og grei.