Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nordstrand Legesenter AS
Dårlig fastlege
Lege: Fredrik Severin Thorn SkrevetLeser tydeligvis ikke tilbakemeldinger fra spesialister han har sendt meg til. Jeg er hjerteoperert og går på div. medisiner, men han har ikke hatt tid til å sjekke blodtrykket mitt det siste året. Må be om at det gjøres. Han ser bare inn i PC-en under besøket, spør ikke om hvordan jeg har det. Det er om å gjøre å bli ferdig med meg som pasient raskest mulig fordi det er mange som venter på venterommet.
Veldig bra fastlege
Lege: Fredrik Severin Thorn SkrevetFredrik tar seg tid til deg og sørger for at alt ordner seg igjen. Dette er en lege jeg vil anbefale til alle!
Den super legen
Lege: Harald Gunnar Jodalen SkrevetEr kjempe fornøyd med legen min, men han er ofte borte fra stedet. Hadde vært greit om han er der så ofte som mulig.
Beste fastlegen jeg har hatt på mange år
Lege: Ingrid Heinesen Thorn SkrevetHar vært pasient hos Ingrid i mange år (siden 2003). Alltid lyttende og tar deg på alvor når du kommer med dine problemer som pasient.
Anbefales på det sterkeste :) Har alltid opplevd henne som imøtekommende, vennlig, og hyggelig :)
Grei og effektiv
Lege: Ingrid Heinesen Thorn SkrevetVennlig og rett på sak. Henviser videre når det er påkrevd. Esholdt fjerner også små føflekker og er dyktig på det.