Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Krambua Legesenter DA
Hadde alle vært som henne!!!
Lege: Tove Ellen Forthun SkrevetJeg fikkTove tildelt som fastleg da ordningen ble innfør. Hun har vært min hjelp og støtte gjennom kronisk sykdom med mange innleggelser og operasjoner. Faglig dyktig, søker råd hos eksperter når hun trenger det. Undersøker nøye og henviser når nødvendig.Tar seg alltid tid, sier fra om hun iblant har mye å gjøre, og tiden blir knapp så jeg kan innrette meg etter det.
Er lyttende, analytisk og løsnings orientert. Alltid blid og hyggelig. Sitter vendt mot meg første del av konsultasjonen med full oppmerksomhet på meg, før hun gjør det som må gjøres på pC. Hun skriver utfyllend henvisninger. For meg har hun også vært en like god psykolg og somatiker. Jeg har alltid i alle disse årene gått derfra med en god følelse. Man blir jo godt kjent etter så mange år, også med helsesekretærene som alltid har vært blide og hyggelige både i telefon og over skranken, de har alltid vært hjelpsom og imøtekommende.
Det er med tungt hjerte jeg nå må gi slipp på dem pga.flytting. Tove har vært en fantastik lege for meg. Jeg unner alle en lege som henne.
P.S
Det å kunne bestille time på helseapp og få time dagen etter gjør at tilgjengeligheten er stor.
Dyktig og flink lege.
Lege: Anja Sandnes Fosse SkrevetAnja Fosse er en dyktig,skarp og ikke minst trygg lege.
Begynte hos Dr.Fosse,da hun var vikar for min fastlege i 1 år.
Hadde da hatt min daværende fastlege siden 2003.
Til å være en nyutdannet lege Dr.Fosse og med min sykehistorikk med rygg og kirurgi har jeg aldri opplevd bedre oppfølging.
Hun kan være streng,men på rett måte!
Dr.Fosse får ting gjort,hun går ikke rundt grøten.!
Superlege!!!
Lege: Stian Langeland Wesnes SkrevetNøyaktig, personlig, hyggelig, tar seg tid, og liker pasientene sine. Min familie og jeg har hatt stor glede og nytte av å være pasient hos Dr. Stian. Vi skal flytte fra Bergen, og Dr. Stian vil nok bli savnet. Vi håper vi kan få en fastlege som Dr. Stian igjen.
Dr. Stian er nesten alltid presis. Han tar seg tid til å prate med pasienten, stiller spørsmål, kommer med forslag, leser seg opp hvis han ikke umiddelbart har et svar, og nøler ikke med å henvise hvis det er noe som skal utredes videre.
Dyktig lege
Lege: Tove Ellen Forthun SkrevetDen dyktigste legen jeg har hatt, nøye, presis, imøtekommende , en som ikke gir opp selv i vanskelige situasjoner, kjapp med å henvise til spesialister og andre om nødvendig.
Meget god lege
Lege: Stian Langeland Wesnes SkrevetStian Langeland Wesnes er absolutt en lege jeg kan anbefale. Han tar deg på alvor og ser det som sin plikt å følge deg godt opp og virker oppriktig interessert i det du har å si. Jeg kjenner flere som har brukt ham som sin lege, og alle virker å være av samme oppfatning som meg - med det sagt; dette er ene og alene mine egne erfaringer og jeg kan kun snakke for meg selv.
Fordi jeg selv ønsker å lese andres erfaringer vedrørende legens kompetanse på psykiske plager, ønsker jeg også å skrive noe om dette. Langeland Wesnes er kanskje ikke den som har mest kunnskap på området, men han tar psykiske plager på alvor og stiller adekvate spørsmål og bryr seg virkelig om den enkelte.