Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vettre Legekontor
Dårlig! Lite lyttende og uinteressert
Lege: Margrethe Wilmers SkrevetAnbefales IKKE!
Hun virker uinteressert i pasienten og utenom halsbetennelse og enkle hverdagsplager kan hun lite og virker å ikke bry seg i det hele tatt
Uinteressert
Lege: Margrethe Wilmers SkrevetHar hatt samme fastlege ved Vollen legekontor i rundt 25 år, men ble tildelt en annen lege da min faste ikke lenger praktiserer ved kontoret. Jeg er midt inne i vurderingen av mageproblemer og ønsket en konsultasjon for å komme videre i denne vurderingen. Min nye fastlege var imidlertid syk og jeg fikk time hos Dr. Wilmers. Det ble en dårlig opplevelse da jeg opplevde at Wilmers nærmest var uinteressert. Hun skumleste journalen min på PC-skjermen mens jeg var der og hadde svært lite å foreslå som ville bringe meg videre i utredningen av mageproblemer jeg har hatt til og fra i flere år. Jeg måtte nærmest foreslå ting selv og endte da opp med at hun henviste meg til en CT-undersøkelse. Det hele føltes upersonlig og nærmest tilfeldig.
Det beste lege
Lege: Margrethe Wilmers SkrevetEn snill og forståelsesfull. Det beste legen jeg har hatt.
Flink lege
Lege: Margrethe Wilmers SkrevetTar seg god tid, lyttende, aldri problem å få time.
Henviser fort til spesial-list hvis hun er i tvil.
Ok lege synes jeg.
Veldig bra lege og legesenter! Anbefales!
Lege: Marthe-Lise Næss-Andresen SkrevetJeg har nylig flyttet til Asker og skulle bytte fastlege. Dette gjorde jeg en tidlig morgen og sendte inn en bestilling på legesjekk med en gang, siden det ofte pleier å ta lang tid da det ikke er akutt. Etter en halvtime samme dag ringte telefonen og jeg fikk legetime en time etterpå. Hun jeg snakket med var behjelpelig med veibeskrivelse og veldig hyggelig siden jeg ikke var så godt kjent. De var vennlige og behjelpelige på legekontoret og legen tok seg god tid til meg og var pratsom og vennlig! Jeg følte meg veldig godt ivaretatt. Også veldig flinke de på laben. Dette var et veldig godt førsteinntrykk! Jeg er glad for at jeg nå har fått en kvinnelig fastlege, da jeg tidligere kun har hatt mannlige. Anbefaler denne legen og dette legekontoret på det sterkeste.