Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vågsmyra Legesenter
Dyktig og hyggelig
Lege: Vegard Løkken Aase SkrevetHatt Vegard som fastlege i 6-7 år. Veldig fornøyd. Kunnskapsrik og dyktig. Lett å kommunisere med. Har beholdt ham som fastlege selv om jeg har flyttet lengre unna
Det skorter på det medmenneskelige
Lege: Vegard Løkken Aase SkrevetVegard Aase evnet ikke å bidra med noe som helst konstruktivt på bakgrunn av pasient som hadde behov for hjelp til kartlegging av symptomer og videre utredning. Han virket totalt fraværende under våre møter, og stilte de samme spørsmålene gjentatte ganger uten å vise antydning til mottagelighet eller interesse. Har nå byttet til en annen fastlege og blir endelig sett og fulgt opp.
Lite engasjert
Lege: Vegard Løkken Aase SkrevetFikk tildelt vegard som fastlege da min faste fastlege sluttet på vågsmyra legesenter. Føler selv at han er lite engasjert. Opplevd at han nærmest sitter og ler, og at han blir oppgitt. Lite punktlig. Har aldri opplevd å komme inn på tiden, som oftes har jeg måttet vente i minimum 10-15 minutter. Nå har jeg byttet både fastlege og legekontor, og det angrer jeg ikke ett sekund på!
Helt fantastisk
Lege: Elma Ramic SkrevetJeg syns Elma er akkurat som en fastlege/lege skal være. Hun er helt fantastisk imøtekommende, føler jeg blir tatt utrolig på alvor. Føler også at hun virkelig vil hjelpe og finne en løsning på div plager. Virker som hun virkelig tenker ut løsninger og bryr seg om at jeg skal ha det best mulig.
Dyktig, omsorgsfull, kunnskapsrik og effektiv
Lege: Vegard Løkken Aase SkrevetJeg har hatt han som min lege i mange år. Aldri vært misfornøyd med ham. De få gangene jeg har hatt behov for lege har han vært en god lytter. Gitt gode råd og riktige behandlinger. Han klarer å skape tillit hos pasienten meget raskt, dette er tegn på hans dyktighet som en lege som virkelig gir 110% når han behandler deg. Absolutt anbefalt