Vestby Legesenter

Vestheimveien 33 1540 Vestby

Siste vurderinger av behandlere ved Vestby Legesenter

Arrogant og formalistisk

Lege: Joshua Adam Haldorsen Kalla Skrevet

De par-tre første besøkene både hos lege og kontordame har ikke vært spesielt positive. Legen var svært lite lydhør for mine spørsmål og synspunkter, selv om jeg etter et langt liv har ganske god kunnskap om min egen kropp. "Er du lege" fikk jeg arrogant spørsmål om da jeg kom med noen synspunkter. Jeg oppfatter legen som grundig, men med dårlig pasientbehandling. Empati og lydhørhet burde være en selvfølge i et slikt yrke. Svært formalistisk mht utskriving av sykemelding.

ikke fornøyd

Lege: Joshua Adam Haldorsen Kalla Skrevet

da jeg fikk han etter forrige lege pensjonerte seg i februar, så hadde jeg troa på han. Men jeg velger å bytte av ulike årsaker.

Hyggelig og grundig fastlege.

Lege: Joshua Adam Haldorsen Kalla Skrevet

Trygg og grundig. Kompetent lege, oppdatert på mine pasientopplysninger. Tar mange prøver, henviser til spesialist. Oppdaterer hull i min historikk fra tidligere.

Ikke ok fastlege.

Lege: Joshua Adam Haldorsen Kalla Skrevet

Vær veldig forsiktig med å bytte til denne fastlegen. I løpet av mitt liv, så har jeg aldri møtt en lege på dette nivået. Han lo av meg når jeg fortalte noe intimt. Altså helt forferdelig å bli møtt på denne måten, og oppfattes som ekstremt useriøs, og utrolig arrogant. Han er frekk, og liker å stille sine egne diagnoser. Han kaster deg ut av kontoret, og om han vil så gjør han livet ditt surt. Gnien på sykemelding når det ikke er grunnlag for det. Kontordame er like frekk som legen.

Arrogant

Lege: Joshua Adam Haldorsen Kalla Skrevet

Legen lar ikke pasienten ta egne avgjørelser. Blir veldig ubehagelig og frekk . Ingen empati eller forståelse å spore.