Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åssiden Legesenter AS
Dyktig og trygg
Lege: Christine Hesla Høyem SkrevetHele familien har Dr. Hesla som fastlege og vi er utrolig fornøyde. Hun tar seg tid til å lytte og vi er imponert over hvordan hun er med barna.
Som lege er hun ute etter å finne rotårsaken og spør oppfølgingsspørsmål. Vi føler oss godt ivaretatt og er trygge på hennes konsultasjon og kompetanse.
Vi kan trygt anbefale Christine Hesla som lege.
Fantastisk Fastlege
Lege: Christine Hesla Høyem SkrevetBåde jeg og andre i familien har de siste årene hatt alvorlige sykdommer. Christine har gitt oss utrolig god oppfølging og jeg føler virkelig at hun har gjort alt hun kunne for å hjelpe oss.
God fastlege
Lege: Christine Hesla Høyem SkrevetTrygg og god fastlege som sier
som det er. Støttende og forståelsesfull. Tar seg god tid når hun undersøker, og forklarer godt videre behandling. Veldig fornøyd med familie legen vår.
Beste fastlegen jeg har hatt
Lege: Christine Hesla Høyem SkrevetChristine er den beste fastlegen jeg har hatt. Hun vet godt hva hun snakker om, og i de tilfellene hun ikke kan nok- så henviser hun meg videre. Med henne kan jeg snakke om alt, og hun viser genuin interesse for mitt ve og vel. Jeg er en pasient som spør hvorfor, og forventer skikkelige svar. Det får jeg av henne. Jeg føler meg trygg på at helsen min blir ivaretatt på beste faglige måte.
Ekstremt dyktig lege
Lege: Anna Duch SkrevetFastlegen tar seg god tid til deg, lytter til det du har å si og tar deg på alvor. Faglig dyktig og veldig hyggelig! Flink med barn.