Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åssiden Legesenter AS
Imøtekommende og hyggelig lege
Lege: Christine Hesla Høyem SkrevetJeg har vært hos Christine Hesla tre ganger, og har hver gang blitt veldig godt mottatt. Jeg oppfatter henne som en grundig, dyktig og interessert lege. Hun tar det du sier på alvor og henviser videre når det må til. Hun er blid og hyggelig. Jeg liker henne veldig godt. Anbefales på det varmeste!
Flink lege
Lege: Christine Hesla Høyem SkrevetJeg fikk gode råd og følte meg vel ivaretatt av denne legen. Hun hadde god innsikt i mine problemer og ga med gode råd og veiledning.
Veldig fornøyd!
Nedlatende og kald
Lege: Christine Hesla Høyem Skrevetden verste lege man kan få . pas blir ikke tatt på alvor. hun virker som hun vil få deg ut fortest mulig. virker også ganske falsk. bryr seg ikke. anbefaler IKKE denne " legen " ...
Fordommsfull lege
Lege: Christine Hesla Høyem SkrevetJeg var i forbindelse hos denne legen med en vond rygg som jeg hadde fått fra jobben. Jeg ville tilrettelegging fra jobben, og sjefen kunne ikke tilrettelegge. Legen snakket nedlatende om meg, og sa blant annet at jeg skulle lure systemet, som på en måte jeg var en kriminell. Hun mener også at jeg hadde bestemte for å ikke jobbe, minnet meg også at hun og alle de arbeiderne må betale for mine sykepenger. Det var helt umulig for meg å kunne utføre arbeidsoppgaven uten tilrettelegging fordi jeg hadde store smerte i ryggen og jobben krever mye tung løfting.
Legen tok ikke meg i alvor i det hele tatt, og forhåndsdømte meg. Jeg var hos legen sirka i et minutt da hun ba meg komme ut av kontoret. Hun hentet også inn neste pasient i mens jeg satt på kontoret.
Hyggelig og dyktig
Lege: Christine Hesla Høyem SkrevetJeg har fått god oppfølging av Hesla og har vært fornøyd med hennes behandling av både meg og datteren min. Får gode forklaringer og har fått nødvendige henvisninger og prøver. Veldig lettvint med online timebestilling og avbestilling via helsenorge-appen.
Klinikken er ren, romslig og fin. Øvrig personale er også veldig dyktige!