Åssiden Legesenter AS

Betzy Kjelsbergsvei 263 3028 Drammen

Siste vurderinger av behandlere ved Åssiden Legesenter AS

Beste legen EVER!!!

Lege: Christine Hesla Høyem Skrevet

Varm, omsorgsfull og engasjert lege som ser deg for den du er. Motiverer, roser og backer opp de som trenger det.
Heldige er de som har henne som lege. Vil takke masse for den tiden vi fikk ha henne som fastlege i Tromsø.

Fantastisk lege!

Lege: Anna Duch Skrevet

En mer empatisk og forståelsefull lege skal man lete lenge etter! Jeg kan trygt si Anna er den beste legen jeg har hatt. Har til nå vært pasient hos henne i over 2 år. Aldri noe problem med henvisninger, medikamentendring etter ønske, eller hva det måtte være. Jeg fikk en autoimmun sykdom det første året som pasient hos henne. Hun har noe manglende kunnskap på akkurat dette feltet (som de fleste fastleger), men hun er imøtekommende med alle mine ønsker, som f.eks forsøke nye medikamenter (noe jeg vet mange fastleger ikke er villig til å gjøre ifb med denne sykdommen) og det er verdifult! Hun kan oppfattes noe brysk ved første møte, men hun er en svært blid og spøkefull dame. Anbefales!

min gode fastlege

Lege: Anna Duch Skrevet

Hatt Anna i 15 år nå og har aldri opplevd noe annet enn anerkjenelse, empati og at hun lytter. Ja.. hun kan være /se litt streng ut og.. men absolutt innenfor grense og masse god humor... for at når jeg vimser i mørke må noen ta styring og hun gjør det. Har absolutt tillit til henne... men det gjelder å være ærlig, si det en mener og høre på svar.. dialog... og hun er rå flink!!!! Glad hun er min lege ...

Samlebånd lege

Lege: Christine Hesla Høyem Skrevet

Har vært hos denne legen flere ganger, første gang var hun veldig hyggelig å ga et godt førsteinntrykk. For hver gang jeg har vært innom virket det som at hun ville ha meg fortest mulig ut døren. Viste ikke særlig interesse for problemene og gikk ut døren med en dårlig følelse. Men nå slipper hun å se meg i døren igjen, for jeg bytter!

Imøtekommende og lyttende

Lege: Christine Hesla Høyem Skrevet

Min fastlege Christine er hyggelig og lyttende. Hun oppdaterer seg raskt på min sykehistorie, er interessert i nåværende situasjon, samtidig som hun stiller spørsmål om ting som har vært gjort/prøvd.
Jeg opplever dessuten at hun er opptatt av å gi meg best mulig hjelp, og er samtidig opptatt av hva jeg synes om hjelpen hun gir.