Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åssiden Legesenter AS
Tar folk alvorlig og lytter på hva jeg har å si
Lege: Anna Duch SkrevetFør jeg kom til Anna hadde jeg mye fysiske og psykiske plager som forrige lege ikke tok på alvor eller fant ut av. Anna henviste meg videre til spesialister og jeg har i dag det mye bedre. Jeg fikk satt riktige diagnoser slik at jeg fikk riktig hjelp.
Flink lege
Lege: Anna Duch SkrevetRyddig, bruker den tiden du trenger, lytter, sender deg videre om du trenger det. Smilende og grei.
Den beste legne jeg har hatt
Lege: Andreas Bjørlo SkrevetAltid tid til å lytte til deg, bruker god tid på deg :-)
En grundig og lyttende lege
Lege: Andreas Bjørlo SkrevetJeg hadde 3 medisiner som han gikk nøye igjennom. Bruker nå kun en!
De 2 som ikke lenger bruker, fjernet han etter - for meg - grundig sjekk.
Liker meg godt hos ham.
Positiv opplevelse
Lege: Andreas Bjørlo SkrevetJeg kom inn til Bjørlo da legen jeg egentlig hadde fått ved senteret var på ferie.
Jeg er ikke veldig glad i leger og bruker som regel lang tid på å finne en jeg liker når jeg må bytte lege pga flytting.
Jeg følte at jeg ble tatt på alvor, at han lyttet til meg og var genuint interessert i det jeg hadde å si.
Svarte godt på alle spørsmål og gav meg aldri følelsen av at han ønsket å bli ferdig med timen.
Jeg byttet til Bjørlo så snart jeg hadde mulighet til det og kommer til å bli hos ham så lenge jeg kan.