Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åssiden Legesenter AS
Lite empati og forstålese for psykisk helse
Lege: Christine Hesla Høyem SkrevetJeg har ikke vært pasient hos henne så lenge, men hun har virket flink i forhold til helse og tilbakemeldinger.
Jeg ble derfor veldig overrasket da jeg oppsøkte henne i en sårbar situasjon og helt psykisk nede. Jeg ble møtt med lite forståelse og empati og gikk hjem med gråten i halsen. Fikk følelsen av å ikke bli trodd og tok meg ikke på alvor. Fikk heldigvis strålende hjelp av daværende turnuslege, men så meg nødt til å bytte fastlege da jeg ikke orket å bli behandlet slik igjen.
Hyggelig og dlink
Lege: Christine Hesla Høyem SkrevetHøyem har vært min fastlege en god del år gjennom en vanskelig periode i mitt liv. Jeg er alltid blitt møtt med vennlighet, interesse, empati og veldig god oppfølging. Jeg har kun positivt å si om Høyem.
Lite sympatisk og arrogant
Lege: Christine Hesla Høyem SkrevetFår følelse av å være til bry og det er liten interesse og empati for det jeg søker hjelp for. Opplever at hun ikke lytter, men himler med øynene som ikke kan misforstås.
Når hun ikke har forslag om hva som kan gjøres/ prøves blir hun direkte ufin om jeg forslår å muligens søke spesialist hjelp til plagene mine.
Nedlatende oppførsel og jeg har gått ut av kontoret med gråten i halsen og skuffet over ikke å få den hjelpen jeg trenger…gang på gang.
Har satt meg på venteliste hos ny lege.
Arrogant
Lege: Christine Hesla Høyem SkrevetMan får en følelse av å ikke bli værken hørt eller trodd på.
Man blir nesten ledd på når man prøver å forklare situvasjon..
Hun hadde en veldig ovenfra og ned holdning.
Gruer meg til å gå til henne,
Har satt meg på venteliste til ny fastlege.
Lite empatisk
Lege: Christine Hesla Høyem SkrevetArrogant og lytter ikke. Får en til å føle seg «liten» da hun ikke tror på det du forteller.
Viser ingen forståelse til problemstillinger og vil ikke hjelpe. Så sykehuset må overta behandling.