Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åssiden Legesenter AS
Avvisende og arrogant
Lege: Christine Hesla Høyem SkrevetHun virket først så hyggelig og jeg var så glad for å ha funnet et god fastlege. Jeg er i full jobb og besøker henne bare noe få ganger i året. Jeg skulle så gjerne føle at jeg kunne stole på fastlegen min. Jeg har kommet i den alder at jeg har spørsmål om plager som dukker opp, men her er lite hjelp å hente. Hun vil bare ha deg ut igjen og virker veldig utålmodig. Jeg føler at jeg forstyrrer og plager henne med noe hun synes er helt uinterressant. Hun blir sur når spesialist sender henne brev og nekter å følge opp råd fra denne. Hun tar telefoner og lover å ringe tilbake innen 5 minutter selv om jeg akkurat har kommet inn av døren og hun ikke vet hva jeg skal si. Veldig lei meg for at dette ikke funker.
Engasjert og trygg
Lege: Christine Hesla Høyem SkrevetJeg er så fornøyd med min nye fastlege. Jeg syns hun virkelig ser meg. Hun er dyktig, nøye, forståelsesfull og god å prate med.
Arrogant
Lege: Christine Hesla Høyem SkrevetVar der med min mor. Sitter igjen med sjokk, at det går an å være så arrogant og nedlatende overfor pasienter. Her fantes det ikke forståelse eller hjelp.
Arrogant
Lege: Christine Hesla Høyem SkrevetHun er veldig arrogant og har ikke tid til å lytte på pasienten. Varierer veldig på dagsformen hennes som går utover pasienten siden hun ikke er interresant å høre på pasienten når hun ikke er i form.
Meget dyktig
Lege: Christine Hesla Høyem SkrevetTillitskapende, faglig dyktig og meget gode evner til å høre på pasientene.
Tar seg god tid og setter seg godt inn i pasientens ståsted. Vurderingene gir inntrykk av en god balanse av pasientenes beskrivelser av følelser og erfaringer samt faglig innsikt og dyktighet.