Tresse Legesenter

Festningsgata 4A 4608 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Tresse Legesenter

Arrogant

Lege: Linda Stray Hoel Skrevet

Hoel er ikke en dyktig lege. Jeg var der ei gang men byttet med en gang for hun avbryter og bagatelliserer problemet man har på hjertet og ingen kjenner kroppen bedre enn en selv så hun anbefaler jeg ikke. Og stressete og ikke en god lyttet i det hele tatt skrekk og gru

Uinteressert

Lege: Hilde Kristin Dovland Gladhaug Skrevet

Mitt inntrykk er at Hilde altfor sjeldent viser interesse for det man kommer med av "vondter".
Veldig sjeldent tar hun en fysisk sjekk av deg hvor du har vondt. Det er urovekkende. Sitter igjen med følelsen av at hun en dag vil overse en alvorlig sykdom som hun burde ha oppdaget på et tidligere tidspunkt.

Ydmyk, ærlig og dyktig

Lege: Sjoerd Tjelland Laméris Skrevet

Jeg kan anbefale Sjoerd, da jeg har hatt mange fastleger opp igjennom, med varierende hell. Han lytter nøye, ser hele personen.

Anbefales på det sterkeste

Lege: Hilde Kristin Dovland Gladhaug Skrevet

Vært pasient hos Gladhaug gjennom et litt trøblete svangerskap. Har alltid blitt møtt på en god måte. Hun lytter, tar seg tid, er vennlig, forklarer og fremstår kompetent. Har ikke erfaring med henne utover svangerskapsrelaterte henvendelser, men har ingen betenkeligheter med å anbefale henne som lege til andre.

Minus at det er svært vanskelig å komme gjennom til Lund legesenter på telefon, men dette er naturligvis ikke Gladhaugs feil.

ikke bra

Lege: Kari Haugland Skrevet

Jeg har hatt Kari en stund og var i begynnelsen fornøyd. men etter en tid virket hun lei og blei arrogant overfor meg som pasient. Direkte uproff .

Jeg vil ikke anbefale henne til noen.