Tresse Legesenter

Festningsgata 4A 4608 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Tresse Legesenter

Ikke fornøyd...

Lege: Hilde Kristin Dovland Gladhaug Skrevet

Det eneste jeg får fra mine legebesøkene er : "det er normalt" "bare leve med dette" " ikke alvorlig" osv.... og det er uten å ta ordentlig sjekk! Virker som at lege er uinteressert, vanskelig å få henvisning til en spesialist (må pushe på for å få det), samtale går veldig fort. Som person virker hun snill og grei, men som lege.... hm....

Ikke en god lege, velg en annen.

Lege: Linda Stray Hoel Skrevet

Hun kan dessverre ikke ALT slik hun gir uttrykk for.
Hun tror hun kan ALT innen medisin, men har ikke rede på det rett og slett. Rare uttalelser og surrete. Støtende på dem som lever i en sykdom og vet bedre.

Dyktig og hyggelig

Lege: Linda Stray Hoel Skrevet

Har hatt Linda som fastlege i 17 år og opplever henne som svært dyktig og grundig. Opplever at jeg blir tatt på alvor og lyttet til, og hun kommer med gode råd. Hun bruker god tid, er alltid blid, hyggelig, omsorgsfull og empatisk. Var tidligere noe misfornøyd med enkelte av personalet på kontoret, disse er der ikke nå lengre. Bra med den nye løsningen hvor man kan bestille timer og resepter elektronisk.

den beste legen jeg har hatt

Lege: Kari Haugland Skrevet

Kari haugland er den beste legen jeg har hatt,hun er flink til å lytte og du føler deg sett og forstått ,hun gir fort tilbakemelding hvis det er noe på innleverte prøver.

Utrolig effektiv og ryddig lege!

Lege: Hilde Kristin Dovland Gladhaug Skrevet

Utrolig effektiv! Blir aldri sittende lenge på venterommet. Timer får man også veldig fort!

For min del virker hun ryddig, og ordner ting fort og greit.
Veldig hyggelig!

Ellers er sekretærene utrolig serviceinnstilte og hyggelige! Aldri noe problem hvis man har spørsmål eller trenger hjelp til noe!
Av og til litt lang ventetid på telefonen men når den som svarer er så imøtekommende som de er går det helt greit!

Føler meg generelt godt ivaretatt når man er i kontakt med dette legekontoret :)