Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tresse Legesenter
den beste legen jeg har hatt
Lege: Kari Haugland SkrevetKari haugland er den beste legen jeg har hatt,hun er flink til å lytte og du føler deg sett og forstått ,hun gir fort tilbakemelding hvis det er noe på innleverte prøver.
Utrolig effektiv og ryddig lege!
Lege: Hilde Kristin Dovland Gladhaug SkrevetUtrolig effektiv! Blir aldri sittende lenge på venterommet. Timer får man også veldig fort!
For min del virker hun ryddig, og ordner ting fort og greit.
Veldig hyggelig!
Ellers er sekretærene utrolig serviceinnstilte og hyggelige! Aldri noe problem hvis man har spørsmål eller trenger hjelp til noe!
Av og til litt lang ventetid på telefonen men når den som svarer er så imøtekommende som de er går det helt greit!
Føler meg generelt godt ivaretatt når man er i kontakt med dette legekontoret :)
Fantastisk bra lege
Lege: Kari Haugland SkrevetJeg fikk en veldig god opplevelse og hun var en god lytter og jeg ønsker henne som min nye fastlege når det bllr ledig hos henne. Jeg fikk time hos henne da min lege hadde ferie men jeg var super fornøyd
Den verste legen jeg har hatt
Lege: Hilde Kristin Dovland Gladhaug SkrevetDenne legen gir bare ut resepter på milde smertestillende, uten at hun oppriktig ønsker å finne ut hva som er galt. Voltaren er løsningen på alt! Hun utfører heller aldri fysisk sjekk, om enn hvor konkret plage eller skade du har, som hovne mandler.
Styr unna!
Hyggelig, men...
Lege: Linda Stray Hoel SkrevetLinda er ei nydelig og hyggelig lege, utrolig empatisk og åpen. Det er lett å snakke med henne og komme i en samtale med henne.
Ulempen er at ved nesten alle legebesøkene så har hun nesten ikke hatt tid til meg. Køen er lang og jeg føler på at hun på forte seg hver gang jeg er i timene hennes, da det er mange som har henne som lege.
En annen ting er at hun undersøker ikke ting godt nok før hun gir ut medisiner, men gir ut ting uten å utføre en liten sjekk eller lignende.
Som for eksempel: Jeg slet med hemorroider og hun gav meg medisin til det uten å sjekke om det faktisk var hemorroider jeg slet med (hadde aldri hatt det før, bare beskrev hvordan de føltes)
Jeg følte meg som et "stressfaktor" når jeg var hos henne, ting måtte skje fort og ofte ønsket jeg ikke å snakke om andre ting eller mer enn nødvendig da jeg ble stresset av hennes "effektivitet" og ville ikke være til byrde for henne.
Men alt i alt så er hun en utrolig hyggelig lege