Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tresse Legesenter
Styr unna
Lege: Maren Skorpen SkrevetVerste jeg har vært borti
Hun var ikke litt interessert i å hjelpe engang. Avslo med engang spørsmålet om henvisning videre til spesialist, uten å gi meg tid til å forklare hun problemet. Dette var svaret hennes ordrett: «Om jeg skulle gitt henvisning til alle, så hadde vi ikke hatt gratis helsetjenester i Norge».
Empatisk og en lege som lytter og tar meg på alvor.
Lege: Sjoerd Tjelland Laméris SkrevetDet å måtte bytte fastlege, etter at min tidligere fastelege, gikk av med pensjon, så får man en prosess som jeg ikke er så begeistret for da det kan være mange ting som en ny lege må sette seg inn i. Når jeg da kom til Dr. Lameris så tok han mange blodprøver m.m av b.l.a blodsukker som viste seg å være meget høyt og dermed måtte jeg begynne med div tabletter og insulinsprøyter, noe som jeg er takknemlig for at min nye lege fant ut av og nå har fått kontroll over blodsukkeret så jeg er så fornøyd med min nye fastlege at jeg har ingen problemer med å kunne anbefale ham på det varmeste.
[navn fjerenet av moderator]
Beste legen i Kristiansand
Lege: Sjoerd Tjelland Laméris SkrevetSuperfornøyd med min fastlege etter å ha vært innom et par andre i løpet av årene. Lytter villig og er oppriktig interessert, enkel å prate med og ønsker å finne løsninger. Anbefales til alle og enhver!
Lite empati
Lege: Sjoerd Tjelland Laméris SkrevetEtter x-antall ganger jeg har gått derfra misfornøyd, har jeg valgt å bytte lege.
Han lytter ikke, viser lite empati og forståelse; og trekker konklusjoner før pasient selv får sagt sitt.
Han tar ikke ens sykdom på alvor, verken fysisk eller psykisk
Dyktig og solid
Lege: Preben Bøe Johansen SkrevetFøler meg sett og tatt på alvor av Preben. Har hatt ham som lege gjennom utbrenthet og livskriser og blir alltid møtt med empati og får eventuelle henvisninger til nyttige instanser og eksperter når det trengs. Synes også han viser stor forståelse for hva jeg går gjennom og prøver gi meg oppturer i nedturene. Han følger også opp og blir med på samarbeid med DPS o.l. ellers lytter og forklarer godt.