Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tresse Legesenter
Flink fastlege
Lege: Preben Bøe Johansen SkrevetHan henviser meg til spesialist når jeg ber om det og skriver gode henvisninger for meg. Jeg opplever at han bryr seg om hvordan jeg har det når jeg er sykmeldt og han er frustrert sammen med meg når jeg må vente lenge på behandling hos spesialist.
Passiv lege
Lege: Preben Bøe Johansen SkrevetJeg har hatt Preben som min lege i 2 år nå og føler ikke at mine helseproblemer er godt ivarettat. Jeg føler meg ikke hørt, blir sendt til spesielister bare om jeg selv spørr om det, og mangler initiativ/vilje å hjelpe pasienten med helseproblemer. Jeg føler at legen synes ikke at mine problemer er viktige nok.
Ung og kunnskapsrik.
Lege: Preben Bøe Johansen SkrevetHar fått Preben som ny fastlege. Har vært hos han 2 ganger. Viser interesse for sykdommen min. Dyktig og kunnskapsrik og lytter til meg. Jeg er svært fornøyd med min nye fastlege.
Fantastisk lege!!
Lege: Sjoerd Tjelland Laméris SkrevetSjoerd Laméris Er en fantastisk lege, han husker små detaljer om meg og virker som han virkelig er tilstede når jeg er der, lytter, tar seg den tiden det trenger og gir meg den følelsen av at han virkelig vil hjelpe.
Han spør om hvordan jeg har det og jeg føler at han ikke bare spør på "autopilot" kjempe god humor og karisma
Jeg fortalte om noe jeg syns var trist bare i forbifarten og han stoppet opp og spurte om det for å finne ut om det faktisk gikk bra med meg
Lite imøtekommende
Lege: Linda Stray Hoel SkrevetMin erfaring med denne legen er at at hun har svært dårlig tid og er veldig lite imøtekommende. Et fastlege jeg ikke vil anbefale videre.