Tresse Legesenter

Festningsgata 4A 4608 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Tresse Legesenter

Fantastisk fastlege

Lege: Jens Petter Rønning Skrevet

Jens Petter er en helt fantastisk fastlege. Jeg har ikke store helseplager, men de gangene jeg har vært hos ham har han tatt meg på alvor og hjulpet meg. Han er varm, imøtekommende og svært kunnskapsrik. Jeg føler virkelig han ser hele meg og gjør det han kan for å hjelpe. Han har har humor og glimt i øyet samtidig som han får meg til å føle meg trygg og ivaretatt. Jeg føler meg utrolig heldig som får ha en så fin fastlege - en som stiller opp og bistår når det trengs. Glad han er ung, for da får jeg forhåpentligvis beholde ham i mange mange år til!

Handlekraftig og tar tak i ting.

Lege: Sjoerd Tjelland Laméris Skrevet

Lett å snakke med, tar pasientene på alvor.
Og gjør det han kan, og er flink med mennesker ☺️.
Han tar kontakt igjen hvis jeg ikke får time, å spør om det er noe mulighet for å få snakke med legen.
Ser både det fysiske og psykiske hos pasienter, iallefall sånn jeg har opplevd han.

Veldig fornøyd

Lege: Hilde Kristin Dovland Gladhaug Skrevet

Har hatt Hilde Gladhaug som fastlege i flere år nå, til mine to jenter som er ungdom og meg selv. Syntes hun lytter veldig på oss, og tar oss seriøst. Hjelper med det vi trenger hjelp til, og sender videre til spesialist om nødvendig. Hun er hyggelig og imøtekommende. Anbefales på det sterkeste.

Veldig fornøyd !

Lege: Hilde Kristin Dovland Gladhaug Skrevet

Hatt Hilde som fastlege i veldig mange år og alltid vært fornøyd !
Hun lytter , tar deg på alvor , setter av den tiden du trenger og meget dyktig .

God fastlege

Lege: Sjoerd Tjelland Laméris Skrevet

Anbefaler Sjoerd til andre Pasienter. Jeg har brukt ham som min fastlege i snart 5 år. I den perioden hadde jeg varierende helse og har opplevd han som empatisk og profesjonell, kunnskapsrik. Han er flink både med fysiske og psykiske helseproblemer. Jeg er veldig takknemlig for alt hjelp jeg har fått :-)