Om vurderingeneSiste vurderinger av Lilleaker Spesialistlegesenter
Vennlig, trygg og kunnskapsrik.
Lege: Espen Eggen SkrevetBesøk hos Urolog, var for meg veldig personlig. Espen Eggen ga meg en god trygghet ved hans rolige fine personlighet. Dialogen ved undersøkelsen svarte til over forventning - anbefaler legen på mitt varmeste.
Rutinert og trygg
Lege: Olav Beito Liavåg SkrevetRutinert og trygg lege. God og betryggende informasjon underveis. Godt humør. Sterkt anbefalt. Min beste pasientopplevelse noen gang!
Kunnskapsrik, rolig, bryr seg om pasienter
Lege: Espen Eggen SkrevetEspen Eggen er en dyktig lege, som både ser og hører på sine pasienter. Du føler deg tilfreds når du går ut av døren.
Fantastisk lege
Lege: Olav Beito Liavåg SkrevetMin mann var i dag til behandling hos Olav Liavåg og for en fantastisk lege.
Meget kunnskapsrik og veldig dyktig til å oppdatere pasienten om alt han gjorde.
Blid og hyggelig og både han og sykepleier fortjener virkelig en stor blomsterbukett.
Her kan man trygt komme uten å være engstelig.
Fantastisk lege!
Lege: Espen Eggen SkrevetKunnskapsrik, lyttende og utrolig flink til å følge opp prøver og resultater. Tar seg god tid og studerer også den totale medisinering. Informerer fastlege og pasient om resultater fra blodprøver etc. Kan trygt anbefales!