Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fastlegehuset
Fantastisk
Lege: Jan Arvid Prytz SkrevetJeg er veldig fornøyd. Han er behjelpelig, kunnskapsrik og trygg. Jeg kunne ikke vært heldigere med min fastlege. Han får meg til å føle meg trygg og sett. Tar seg tid til meg og gir mer tilbake mer enn jeg kunne ha forventet av andre.
Du finner ikke en bedre fastlege!
Lege: Gerd Elin Albert-Hoff SkrevetGerd-Elin er fastlege for meg og mine to barn. Har aldri følt meg så godt ivaretatt av en lege. Hun er grundig, omsorgsfull og god å snakke med. Henviser alltid til spesialister ved behov. Utrolig kunnskapsrik som gir tillit og trygghet. Hun er også svært dyktig i kommunikasjon med barn og ungdom.
En lege som SER sine pasienter.
Trygg og lyttende.
Lege: Jan Arvid Prytz SkrevetLyttende, og tar seg tid til å høre på hva du har å si. Finner alltid en løsning på mine problemer. Blid og vennlig.
Trygg og omsorgsfull
Lege: Gerd Elin Albert-Hoff SkrevetEtter min erfaring med Gerd- Elin. Hun er en lege som oppfølger godt sine pasienter. Hun er åpen for dialog og gir meg og barna mine tryggheten, samt omsorgsfull følelse.
God og kunnskapsrik samtalepartner
Lege: Gerd Elin Albert-Hoff SkrevetHun ser meg, spør og er interessert i det jeg har å si. Spør om egne forslag oppleves OK, vil at jeg skal være trygg med beslutninger. Grundige og sender videre til spesialist hvis behov.