Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Riska Legesenter AS
En veldig god representant for legestanden.
Lege: Kjetil Rune Skoge SkrevetJeg vil si, han er en god lytter, flink til å huske og er levende opptatt av meg som pasient. Han er støttende hvis jeg er nede og han smiler med når ting er bra. Han leser godt det som er de store linjene og ser selv dem små. Tilsammen gir han en god konklusjon som alltid har stemt med meg. Jeg kan trygt anbefale Kjetil Rune Skoge til andre.
Tillitsvekkende
Lege: Carl Christian Norberg SkrevetHar vært min fastlege gjennom ca 15 år. Oppleves som svært dyktig, interessert, engasjert og evner å møte på en anerkjennende måte. Det er riktig at en ofte må vente for å komme inn, men når du kommer inn, har du full fokus. Heller det en en lege som slåss mot klokka og har blikket på Pcen. I tillegg har jeg erfart at når det virkelig gjelder, er tilgjengelighetet meget god!
Han er virkelig bare en helt fantastisk lege
Lege: Carl Christian Norberg SkrevetHadde ham som fastlege fra jeg var liten. Nå har jeg flyttet og det har smått om senn gått opp for meg at jeg aldri vil få en like god lege igjen.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Hans Martin Ågotnes SkrevetFør jeg flyttet til Hordaland så hadde jeg Hans Martin Ågotnes. Nå har jeg flyttet tilbake til Rogaland. Så at han ikke hadde flere ledige plasser men ønsker sterk å få han tilbake som min fastlege siden jeg var utrolig fornøyd med han.
Han er til å stole på
Lege: Carl Christian Norberg SkrevetTar seg god tid å hører på hva du har å si,minuset er at han alltid ligger langt etter tidskjemaet så du må ha go tid når du har fått time.